23.10.2023. 9:35
3
Oglasio se Tegeltija nakon remija Borca sa Zrinjskim: Derbi dvije najbolje ekipe u ligi i to se vidjelo i na utakmici
Borac i Zrinjski remizirali su sinoć rezultatom 0:0 u derbiju 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigranom na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

Bio je to duel proplasirane i trećeplasirane ekipe u Premijer ligi, a jedan osvojeni bod znači da je razlika od četiri boda ostala i nakon ovog kola.

Predsjednik Borca Milan Tegeltija nakon meča se oglasio na društvenim mrežama, gdje je poručio kako je ovo bila utakmica dvije najbolje ekipe u ligi.

- Čestitke našim igračima i stručnom štabu na odličnoj utakmici. Šteta što blago bolju igru nije nagradio gol i pobjeda, ali to je sport! Čestitke i igračima stručnom štabu Zrinjskog. Bio je ovo derbi dvije najbolje ekipe u PLBIH i to se vidjelo i na utakmici! Idemo dalje. Aj Borac - napisao je Tegeltija.


(Ajdin B.)

 

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.