2.12.2023. 11:17
0
"Nasamario" Misimovića, odbio reprezentaciju BiH, a sada velikog talenta nema ni na mapi: Na sedam utakmica tek 49 minuta upisao
Fudbaleri Kolna ostvarili su važnu pobjedu u njemačkoj Bundesligi na gostovanju Darmstadtu rezultatom 0-1.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Selke u 60. minuti utakmice. Trener gostujuće ekipe napravio je svih pet izmjena, ali ni na vidiku nije bilo momka koji je slovio za velikog talenta, Denisa Huseinbašića.

Huseinbašić je, podsjetimo, odbio odazvati se pozivu u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a slučajno ili ne, od tada su “kola krenula nizbrdo”.

Na posljednjih sedam utakmica, Denis Huseinbašić je sve ukupno upisao 49 minuta. Na tri utakmice uopšte nije ulazio u igru, dok je protiv Bayerna odigrao 13. minuta, protiv Kaiserslauterna 13., protiv Leipziga 21., te protiv Monchengladbacha čitave dvije minute.

Denis Huseinbašić je, podsjetimo, kao opravdanje za nedolazak na okupljanje Zmajeva naveo odmor, a u isto vrijeme se odazvao na poziv U21 selekcije Njemačke, gdje je i otišao da igra, prenosi Raport.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.