10.12.2023. 13:03
0
Renan Oliveira oduševio poznatog navijača Sarajeva: "Za one koji nisu shvatili..."
FOTO: instagram
Sarajevo je jučer s 3:0 savladalo GOŠK. Jedan od strijelaca bio je i Renan Oliveira koji je nakon utakmice oduševio poznatog navijača Sarajeva.
Svi golovi pali su u 2. poluvremenu, a strijelci za tim s Koševa su bili Anđušić, Oliveira i Čataković.

Brazilski napadač oduševio je i poznatog navijača Sarajeva. Seju zna skoro svaki Sarajlija, a upoznao ga je i Renan Oliveira.

Na Instagram storyju objavio je videozapis gola koji je postigao uz slavlje, fotografiju sa Sejom i prigodan opis.

"Za one koji nisu shvatili kako slavim... I on je veliki navijač Sarajeva", napisao je Oliveira na storyju aludirajući na gestikulaciju rukama, odnosno način na koji je proslavio gol protiv tima iz Gabele.



(Aldin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.