11.12.2023. 17:05
0
Zrinjski objavio cijene ulaznica za utakmicu sa Aston Villom
FOTO: facebook
Bosanskohercegovački klub Zrinjski u četvrtak 14. decembra odmjerit će snage sa Aston Villom u utakmici 6. kola grupne faze Konferencijske lige.

Plemići će na stadionu Pod Bijelim brijegom dočekati ekipu koja igra fantastično ove sezone i nakon 16 odigranih kola zauzima treće mjesto na tabeli Premiershipa. 

Mostarski klub je objavio i cijene ulaznica za ovaj okršaj, a one iznose 30KM za tribinu zapad gore, odnosno 40 KM za tribinu zapad dolje.

- Utakmica posljednjeg kola UEFA Konferencijske lige HŠK Zrinjski - Aston Vila FC na programu je u četvrtak, 14. decembra u 18:45 sati.

- Vlasnici sezonskih ulaznica svoju ulaznicu mogu osigurati u danas (ponedjeljak) od 13 do 17 sati na prvom katu Mepas Malla. Pravo prvokupa pojedinačnih ulaznica za utakmicu protiv Aston Ville ostvaruju bez obzira na to jesu li već kupili paket ulaznica. Moguće je kupiti maksimalno jednu ulaznicu uz predočenje sezonske ulaznice.

- Slobodna prodaja ulaznica održat će se u utorak od 13 do 17 sati na blagajni Stadiona HŠK Zrinjski - poručili su iz mostarskog kluba. 

(Aldin B.)

Zrinjski
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.