11.12.2023. 20:40
0
Haos u Turskoj: Predsjednik kluba pobjesnio, utrčao na teren i šakom udario sudiju
FOTO: x/screenshot
Fudbaleri Ankaragučua i Rizespora remizirali su u utakmici 15. kola turske Super lige odigravši 1:1, a pravi haos viđen je nakon utakmice.

Naime, predsjednik Ankaragučua Faruk Koča utrčao je na travnjak i šakom udario sudiju Halila Umuta Melera. Napadnuti sudija je završio sa "šljivom" ispod oka.



Inače, ovo je bio duel na dva kluba koji ukupno ima četiri bh. fudbalera.

Za Ankaraguču je svih 90 minuta odigrao Nihad Mujakić, Andrija Đokanović je igrao od 89. minute, dok je Riad Bajić meč presjedio na klupi. Kod Rizespora je do 70. minute igrao Dal Varešanović.

(Aldin B.)
Turska
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.