17.1.2024. 20:06
1
Bruno Akrapović o porazu Želje od Međugorja: Ono što sam htio da vidim, vidio sam
Fudbaleri Željezničara poraženi su večeras od Međugorja u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za proljetni dio sezone (1:2), ali trener Bruno Akrapović nije bio previše razočaran rezultatom.

- Igrači su dali sve od sebe, danas je to bio slučaj. Mislim da je omjer šansi bio tri naspram 17 u našu korist. Ne zabiješ golove iz čistih šansi i to se tako desi u fudbalu.

Možda zbog umornih nogu, možda zbog puno rada. Ono što sam htio da vidim, vidio sam. Momci se zalažu, daju sve od sebe. Imali smo ogroman posjed lopte, ali na kraju krajeva, igra se za golove, i tu trebamo još da radimo - kazao je Akrapović, prenosi Sport1.

Dodao je i da smatra da su igrači dobro reagovali na sistem 3-5-2 u kojem je Željezničar igrao i u kojem će vjerovatno često igrati na proljeće.

- OK su reagovali. Možda je malo novo, za nekoga otežavajuća okolnost, za nekoga olakšavajuća. Sistem je dobar jer smo stvorili mnogo šansi, samo treba da uguramo loptu unutra. Radimo na pojačanjima, imamo još neke povrijeđene koji se polako vraćaju, tako da će to biti ok - poručio je Akrapović nakon utakmice u Međugorju.

(Ajdin B.)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.