22.2.2024. 17:18
0
Ovo su igrači Sarajeva i Želje kojima prijeti suspenzija pred derbi
Nekolicina fudbalera Željezničara i Sarajeva u opasnosti su od "žutice", odnosno akumuliranih žutih kartona zbog kojih bi mogli propustiti gradski derbi koji će, kako sada stvari stoje, biti odigran 3. marta na stadionu Grbavica.

Po dva žuta kartonu u timu Brune Akrapovića skupili su Sulejman Krpić, Haris Ovčina, Andrija Drljo i Joseph Amoah.

Dakle, ako neko od ovih igrača u duelu sa Širokim zaradi javnu opomenu, to će mu biti treći akumulirani žuti karton, što automatski znači i jednu utakmicu suspenzije.

Isto važi i za utakmicu Zvijezde 09 i Sarajeva, gdje će posebno oprezni morati da budu Marin Aničić, Almedin Ziljkić, Mirza Mustafić, Ajdin Hasić i Adalberto Peneranda.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.