25.2.2024. 20:57
0
Nakon visokog poraza u Mostaru: FK Igman predstavio novo pojačanje
Fudbaleri Igmana danas su u utakmici WWin lige Bosne i Hercegovine poraženi na gostovanju u Mostaru kod Zrinjskog. Konačan rezultat bio je 5:0 za domaći tim.

Nekoliko sati nakon utakmice koja je odigrana u Mostaru ekipa Igmana predstavila je novo pojačanje.

Radi se o Belminu Mešinoviću koji je svoj posljednji angažman imao u ekipu FK Tuzla City.

"Belmin Mešinović novi fudbaler FK Igman

Ovaj 21-godišnji krilni fudbaler u redove Igmana stiže kao slobodan igrač, a posljednji angažman imao je u FK Tuzla City.

Nekadašnji U-21 reprezentativac branit će crveno-bijele boje do ljeta 2024. godine", stoji u objavi Igmana.



Dolazak Mešinovića ne znači kraj za Igman kada je riječ o pojačanjima jer se očekuje još nekoliko dolazaka u toku naredne sedmice.

Igman je nakon poraza u Mostaru ostao na poziciji koja vodi u niži rang, ali ima isto bodova kao i Tuzla City koja je u sigurnoj zoni.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.