13.4.2024. 9:58
1
Navijači Veleža posvetili pjesmu Ultrasima
FOTO: screenshot
Klub navijača "Red Army" Mostar pozvao je navijače Veleža na zajedničko druženje i gledanje derbija Zrinjski - Velež u Klubu navijača.

Podsjećamo, pristalicama Rođenih zabranjen je dolazak na utakmicu.

"Sada kada sve je gotovo, zastave progutala je noć. Jedno pitanje je samo ostalo, kojim ću te zvati imenom. I svemu sad je kraj, tribina nema sjaj, od vaše grupe samo pokušaj", pjevaju navijači u video objavi na Facebooku.



Nekoliko dana prije mostarskog derbija pretučeni su mladići u Stocu nakon povratka sa utakmice Veleža, a osumnjičeni su navijači Zrinjskog. Nakon toga navijači Veleža su u "akciji" oduzeli veći broj transparenata Ultrasima.

Ovaj meč je proglašen utakmicom visokog rizika, a MUP HNK zabranio je dolazak navijačima Veleža.

Članovi Uprave FK Velež najavili su da neće biti prisutni na tribinama.

Irfan Peljto sudi ovaj meč, koji počinje u 16.00 sati Pod bijelim brijegom.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.