17.5.2024. 17:55
0
Gonzalo Montiel optužen za silovanje: Djevojka navodno bila drogirana, a onda su je grupno silovali
Gonzalo Montiel je optužen da je silovao manekenku na proslavi svog rođendana 2019. godine.

Ovaj fudbaler je osvojio Svjetsko prvenstvo sa reprezentacijom Argentine 2022. godine. 

Otvorena je policijska istraga protiv ovog fudbalera, a još mu je i naređeno da mora ići kod psihijatra. Djevojka koja je bila na spornom rođendanu tvrdi da je prije seksualnog napada bila drogirana a zatim i grupno silovana.

- Ja sam Caroline, manekenka i hostesa koja je preživela grupno silovanje čiji je glavni počinilac Gonzalo Montiel, čovjek koji je postigao posljednji gol na Svjetskom prvenstvu. Slavio se njegov rođendan i pozvao me je kući. Upoznali smo se, a oni su me drogirali dok nisam izgubila svijest. To je dokazano tokom istrage, to i da sam vrištala tokom žurke. Gonzalo me je silovao. Dugo sam tražila advokate jer niko nije htio sa mnom na sud, svi su htjeli da se nagodim - rekla je Caroline.

Montiel će se ubrzo vratiti u Argentinu gdje će morati ići na suđenje 17. i 20. septembra.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.