27.5.2024. 20:53
0
Zeljković posjetio stručni štab Zmajeva na ilidži
FOTO: n/fs bih
Predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković, generalni sekretar Adnan Džemidžić i savjetnik predsjednika Marko Miličić posjetili su danas članove stručnog štaba.

Ova posjeta bila je prilika za predsjednika Zeljkovića i njegove saradnike da se susretnu sa stručnim štabom i razgovaraju o budućim planovima i pripremama reprezentacije. Tokom sastanka, koji je protekao u ugodnom i prijateljskom okruženju, razgovaralo se o detaljima vezanim za naredno okupljanje „A“ tima i pripremama za predstojeće prijateljske utakmice protiv reprezentacija Engleske i Italije.

Selektor Sergej Barbarez i direktor Emir Spahić iznijeli su svoje planove i očekivanja za ove utakmice, naglašavajući važnost kvalitetnih priprema kako bi se ekipa što bolje predstavila protiv renomiranih protivnika. Ova okupljanja i prijateljske utakmice su bitne za uigravanje tima i testiranje taktičkih postavki pred buduće izazove.

Predsjednik Zeljković je naglasio podršku Saveza u svim aspektima priprema i logistike, kako bi reprezentacija imala optimalne uslove za rad i postizanje što boljih rezultata.

NSBIH
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.