24.6.2016. 19:46
0
Uređaj koji donosi revoluciju: Audio naočale za slušanje muzike
Kompanija Zungle napravila je sjajan uređaj koji će definitivno donijeti pravu revoluciju. Riječ je o Panther naočalama koje služe kao audio oprema.

Osim što vam pružaju zaštitu od sunčevih zraka, putem ovih naočala možete i slušati glazbu tako da ih bluetoothom povežete s vašim telefonom i pustite sebi pjesmu koju želite.

Međutim, to nije najveće iznenađenje koje kriju ove naočale. One zvuk prenose na vrlo inovativan i jedinstven način. Nemaju nikakve bubice koje stavljate u uši kako biste čuli zvuk, nego ga emitiraju direktno u vašu lubanju i tako vam daju mogućnost slušanja glazbe, a istovremeno možete čuti sve što se događa oko vas.

Ovo je sjajno rješenje za motocikliste i bicikliste koji za vrijeme vožnje vole slušati muziku. Osim muzike, putem ovih naočala možete se javiti i na telefon, što je vrlo korisna opcija.

(Anesa Agović / Dnevnik.hr)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.