14.3.2018. 14:51
0
Gospodin Jack dolazi na Jahorinu!
Legenda kaže da je Jack Daniel's, osim što je bio majstor u spravljanju pića koje je danas jedan od najpoznatijih viskija na svijetu, bio i odličan domaćin kada je zabava u pitanju.

Posebnu sklonost ka glazbi, Jack Daniel's je oduvijek njegovao, pa je nazdravljanje Jack Daniel's-om uz zvuke omiljenog muzike postalo tradicija. Prisutan na svim većim glazbenim događajima u našoj zemlji, Jack Daniel's odlučio je vrhunskim proizvodom svoje destilerije nazdraviti sa posjetiocima na najiščekivanijem glazbenom događaju – Festivalu 84 na Jahorni.  Da njegovi gosti uživaju pobrinuo se ovaj put ponudivši im pored omiljenog viskija i topli punč sa dodatkom neizostavnog Jack Daniel's Honeya.

Pored vrhunskih viskija, u Jack Zoni na festivalskim lokacijama možete se zabaviti uz stolni nogomet, upoznati se s rodnim mjestom Jack Daniel'sa kao i okušati svoju snagu u popularnom nadJackivanju. I sve to uz neizostavne Jackove  djevojke koje će se pobrinuti da zabava bude na viskom nivou.

Vidimo se na Jahorini!

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.