25.1.2019. 13:20
0
Radionica zdrave hrane sa Nihadom Mameledžijom powered by dm
dm bio radionica
dm bio radionica
dm bio radionica
Poznati bh. kuhar, član Udruženja kuhara BiH koji je svoja kulinarska umijeća podijelio i u tri autorske knjige, prepoznatljivo lice sa malih ekrana, Nihad Mameledžija male tajne „zdrave kuhinje“ otkrit će Sarajlijama u interaktivnoj kulinarskoj radionici koju će u nedjelju, 27.1., u Mercator centru u Ložioničkoj 16 organizirati dm.
U periodu od 13 do 16 sati posjetitelji su pozvani da u dmBio kuhinji, postavljenoj ispred dm prodavnice, degustiraju zdrava i ukusna jela koja će Nihad pripremati od domaćih namirnica u kombinaciji s dmBio proizvodima. 

Želja mi je da predstavim kako tradicionalne recepte možemo spremiti sa zdravim, organskim namirnicama i proizvodima i tako pripremiti ukusan, zdrav i hranjiv ručak. Meni koji spremam sastojat će se predjela, supe, glavnog jela i deserta, i naravno bit će tu i malih iznenađenja u okusima i sastojcima. Pozivam građane da mi se pridruže, probaju jela koja spremam ali i da pitaju sve što žele saznati o načinu pripreme“, poručio je Nihad Mameledžija.

U izradi specijalnog menija dmBio zdravog ručka Nihad je imao priliku birati željene proizvode iz bogatog asortimana od 500 dmBio proizvoda iz biološkog uzgoja koji garantuju visokovrijedne i kvalitetne sastojke. 

A šta je odabrao saznat će svi oni koji posjete radionicu, gdje će na poklon dobiti i kartice sa originalnim receptima iz Nihadove zdrave dmBio kuhinje. Inspiraciju za pripremu zdravih jela od dmBio namirnica, prema receptima Nihada Mameledžije, zainteresovani će moći potražiti i na www.dm-drogeriemarkt.ba.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.