31.3.2019. 18:20
0
'Slatko od bijele koruze' pobjednik 'Babičinih kolača'
FOTO: Zagorje.com
Pobjednica ovogodišnje, 13. manifestacije "Babičini kolači", održane u Gornjoj Stubici je Sanja Čaćko iz Hrašćine, koja je ispekla pobjednički kolač "Slatko od bijele koruze", objavila je Krapinsko-zagorska županija, jedna od organizatorica natjecanje zagorskih baka u pripremi autohtonih slastica po receptima što su ih naslijedile od svojih majki, baka i prabaka.

Na "Babičine kolače" mogu se prijaviti samo zagorske žene, s uvjetom da su bake,a svoje kolače ove su godine predstavile 42 babice.

Drugo mjesto osvojila je Zdenkica Ljubić iz Oroslavja, s kolačem "Pita od kašei oraha", a treće Vesna Hršak iz Krapine, s kolačem "Dedek na tenko".

Mirica Sinković iz Donje Stubice pobjednica je u kategoriji Izvorno zagorsko, u kojoj se bodovao opći dojam koji su natjecateljice ostavile svojom odjećom na manifestaciji i dekoracijom svog izlagačkog mjesta, prenosi Hina.

Prema pravilima, pobjednica iduće godine odvodi natjecanje u svoj kraj, tako da se manifestacija svake godine održava u drugom dijelu Zagorja.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.