27.5.2020. 11:15
0
Sarajevska pivara ponovo proizvodi pivo Löwe
Lowe ponovo na tržištu
Lowe ponovo na tržištu
Lowe ponovo na tržištu
Lowe ponovo na tržištu
Lowe ponovo na tržištu
Sarajevska pivara d.d. ponovo je proizvela svijetlo lager pivo Löwe. Löwe se u ovoj najstarijoj fabrici u BiH proizvodilo prije skoro 20 godina i zbog svog kvaliteta nagrađeno je srebrnim medaljama na takmičenjima Monde Selection 2003. godine u Briselu i 2004. godine u Amsterdamu.
Često smo dobijali upite kada ćemo ponovo početi proizvoditi Löwe i odlučili smo da udovoljimo željama ljubitelja piva. Löwe smo napravili po originalnom receptu po kojem je „kuhano“ prije skoro 20 godina, i vjerujemo da će svi oni koji ga se sjećaju biti jako zadovoljni,“ rekao je direktor Sarajevske pivare d.d. Azur Mandžuka. 

Pivo Löwe je proizvedeno u ograničenim količinama, a dostupno je u povratnoj staklenoj boci od 0,5 l. U Sarajevskoj pivari ističu da Löwe zasigurno neće proći neopaženo, kako među poznavaocima ovog piva, tako i među onima koji su voljni probati nešto novo.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.