17.2.2021. 11:08
0
Caribou coffee od sada i na Ilidži
U augustu prošle godine Sarajevo je dobilo svoj prvi Caribou coffee, mjesto gdje možete uživati u vrhunskoj kafi i kvalitetnim toplim napicima.
Poznati američki brend Caribou coffee, za kratko vrijeme je postao poznat i omiljen, pa je samo nakon šest mjeseci otvorena još jedna poslovnica.

Druga poslovnica se nalazi na Ilidži, u ulici Dr. Mustafe Pintola bb. Prema riječima menadžera operacija, vrijednost investicije je oko 300.000KM, a u ovoj godini planiraju razvoj brenda i izvan Sarajeva. 

Ovo je naša druga poslovnica gdje smo zaposlili i 10 novih radnika. Nadamo se da ćemo do kraja godine otvoriti još dvije. Drago nam je da možemo zaposliti još novih ljudi u našoj kompaniji i radujem se novim projektima u ovoj divnoj zemlji“, kazao je Hussain Alnassar, osnivač Herbal Group i nosilac Caribou franšize za BiH, prilikom otvaranja poslovnice na Ilidži.

Caribou coffee je američki brend sa preko 20 godina iskustva i jedini u BiH imaju certifikate 1 posto World top beans i Rainforest Alliance certifikat, kao i druga priznanja. 

U svojoj ponudi imaju preko 60 različitih kako toplih, hladnih tako i blendiranih unikatnih napitaka, a neki od njihovih prepoznatljivih napitaka su: Salted caramel buddino, Turtle mocha, Berry withe mocha, hladna blendirana pića te mnogi drugi. 

U vrhunskoj ponudi Caribou coffee možete uživati svaki dan od 7 do 22 sata.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.