4.2.2022. 19:25
0
Izbor najkvalitetnije kobasice i salame 26. fabruara u Tomislavgradu
Udruga "Duvanjski kobasičari" iz Tomislavgrada organizira 3. međunarodnu smotru i izbor najkvalitetnije kobasice i salame za 2022. godinu.

Izbor će se održati 26. veljače u Tomislavgradu uz bogat zabavni i glazbeni program, kazali su Feni organizatori smotre.


Predsjednik ocjenjivačkog suda bit će Milinko Perković, jedan od najpoznatijih hrvatskih profesionalnih kuhara i prvih celebrity chefova, a ocjenjivanje će se vršiti u više kategorija - domaća duvanjska kobasica, sudžuk, salama, te izvan standarda – kulen i kulenova seka, kazao je ispred organizatora Marko Jurčević.


- Žiri će ocjenjivati vanjski izgled, konzistenciju, presjek i miris, te okus – naglasio je Jurčević koji na ovogodišnjoj smotri očekuje uzorke iz BiH, Hrvatske i Slovenije.


Podsjetio je kako će prikupljanje uzoraka biti organizirano par dana prije glavne večeri.


Iz spomenute udruge pozivaju sve duvanjske kao i kobasičare iz susjednih općina te regije da se odazovu ovoj manifestaciji kako bi se napokon uvjerili, kako kažu, u kvalitetu domaćih duvanjskih i susjednih kobasica i dodijelili prigodne nagrade među kojima i zlatnu, srebrenu i brončanu plaketu za najkvalitetnije kobasice.


(FENA/ K.Bešlija) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.