6.12.2022. 10:03
0
Dry Out – iskusite novu avanturu!
Dry Out
Dry Out
Dry Out
Dry Out
Dry Out
Dry Out
Dry Out
Dry Out
Dry Out
U elitnim sarajevskim restoranima i kafićima, i u drugim bh. gradovima, ponude čajeva, svježih sokova i koktela, kuhanog vina, ukusnih kolača i torti su s novim okusom, šarmantnije i privlačnije, poticajne jer, nose avanturu koja Vas vodi u nove izazove izvan okvira uobičajnih afiniteta.
Novi doživljaj donosi dehidrirana limeta, narandža, limun, jabuka, grejp, kruška, ananas  ili cvekla, zatim  kardamom, anis, cimet, crveni papar, hibiskus i piment, i posebno - pupoljak perzijske ruže, potom Winter mix  s naradžom, anisom, klinčićima i cimet štapićima. Sve je s potpisom Dry Out, malog obrta iz Sarajeva koji polako otvara vrata tržišta novim proizvodima.

Dry Out dehidrirano voće i začini su zdravo, ukusno i hrskavo posluženje za Vaše ukućane i goste,  za odmor uz dobar film ili utakmicu, kvalitetnu knjigu, boravak u prirodi i u kombinaciji s jogurtom odličan doručak u domu ili na poslu, izbor za zamjenu uobičajnih grickalica i ustaljenih navika. Dray Out zbog toga i jeste nova avantura. 

Vlasnik Armin Karić za Source kaže da Dry Out znači zdravi, ukusni i dijetalni proizvodi, bez šećera, konzervansa, umjetnih aroma i boja, zaslađivača i drugih dodataka i dodaje: „Voće i začine dehidriramo u malim količinama i na visokoj temperaturi kako bi prirodni okus i boja bili sačuvani. Radimo po narudžbi, za svakog klijenta pojedinačno i ne stvaramo zalihe. Rok upotrebe jestivih i dekorativnih proizvoda, tankih i jednakih dimenzija je 12 mjeseci. Pripremamo ih u pakovanjima 100, 50 i 30 grama“. 

Za Vas koji  želite prirediti posebnu priču onima koji zavređuju pozitivne emocije i pažnju, Dry Out iz svoje male radionice nudi čaroliju poklon paketa za darivanje s povodom ili jednostavno za radost, ugođaj i iznenađenja koja se pamte. 

Dry Out paketi su zasebna priča i čarolija koja će obradovati Vaše najbliže. Pripremamo ih s kombinacijom kvalitetnog gin-tonika ili vina i dehidriranog voća, uz čaše za posluženje i ukoliko klijent želi, i uz poklone po njegovom izboru i željama“, kaže Karić. Rukovođen dugogodišnjim iskustvom u pripremi koktela i svježih sokova, posebno napominje da oplemenjeni sa dehidriranim voćem nose novi okus.

S Dry Out-om zakoračite u do sada nepoznato, priredite ugođaj sebi i Vama dragima, izmamite njen ili njegov osmijeh donoseći  sreću. 

Upoznajte Dry Out na Instagramu ili kontaktirajte putem e-mail adrese dryoutbih@gmail.com.

Dosadašnja iskustva kazuju da Vaš prvi poziv i narudžba, zasigurno neće biti posljednji! 

Otkrijte novu avanturu – Dry Out!!! 
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.