2.7.2023. 12:45
0
Koliko koštaju burek i kugla sladoleda?
Na hrvatskoj obali ove je godine poskupio sladoled, pa tako najjeftinija kuglica stoji 1,7 eura, a najskuplja 3,5 eura

Slobodan i Ivana iz Srbije žive u Njemačkoj, a svakodnevne situacije iz života snimaju i dijele na društvenim mrežama.

Nedavno su objavili snimke na kojima pokazuju koliko košta kugla sladoleda u Njemačkoj, burek, kao i dostava hrane.

“1,80 eura košta kugla sladoleda u Njemačkoj. Velika je, talijanski sladoled. Biste li toliko platili i koji vam je omiljeni okus?”, upitao je Slobodan.


@slobodanbogdanovic1 #couplegoals #fypシ #zivotunjemackoj #relationship ♬ original sound - Slobodan & Ivana



U Crnoj Gori je 0,80 centi, ali je premala kugla”, “Domžale, Slovenija od 1,80 do 2,50, zavisi od lokala”, “U Austriji je od dva eura pa na gore”, “U Makedoniji je pola eura”, komentirali su njihovi pratitelji.

Objavili su i video odlaska u pekaru i te sve pitali ‘koliko kod vas košta burek.‘

“Pogledajte ljudi, što imamo na repertoaru. Nalazimo se u našoj pekari, koja je na dvadesetak kilometara od nas. Ovdje često i vrlo rado jedemo. Imaju sve kao kod nas. Koliko košta kod vas burek? Ovdje je 3,60 eura”, rekao je Slobodan.

U Ljubljani je od 2,50 do 3 eura”, “Malta, 5 eura burek, 2 eura jogurt”, “U Kölnu sam prije par dana platila 3,50 eura”, “U jednoj super pekari u Zagrebu je 2,20 eura”, komentirali su redom njihovi pratitelji.


(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.