3.12.2015. 16:08
6
"Žao mi je mene i mojih boraca zbog glasanja za Poplašena, moja kćerka nije direktorica marketinga u JU Apoteke Sarajevo"
Za Source.ba portal je govorio Sifet Podžić, generalni sekretar Demokratske fronte (DF). U prvom dijelu razgovora je bilo govora o namjeri DF-a da se zajedno sa SDP-om pojavi na Lokalnim izborima naredne godine.

Bilo je govora o čestim medijskim prozivkama na relaciji DF - SDA, kao i ideji da Mostar bude glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine.

Sifet Podžić je na nedavnoj sjednici Doma naroda glasao za Nikolu Poplašena, koji je bio imenovan za jednog od članova Upravnog odbora Agencije za visoko obrazovanje BiH. Nekoliko dana kasnije, nakon pritiska javnosti, Podžić se javno izvinio zbog tog poteza, te je tvrdio da je pogriješio.

Na kraju je bilo govora o zapošljavanju DF-ovog kadra u razne upravne i nadzorne odbore javnih ustanova/preduzeća.

Sifet Podžić je rođen 01.05.1959. godine u Žepi. Tokom rata u Bosni i Hercegovini obavljao je dužnosti komandanta bataljona, zamjenika komandanta brigade i komandanta brigade u 1. Korpusu Armije Republike BiH u Sarajevu. Podžić je generalni sekretar Demokratske fronte.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Emir Preljević

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.