30.4.2016. 0:20
0
Lendrić i Kosorić nisu imali sreće, Željo se sada mora "popravljati" u Zenici protiv Čelika
Večeras je na Grbavici odigran derbi 27. kola Premijer lige BiH u kojem su snage odmjerili Željezničar i Zrinjski. Utakmica je završena podjelom bodova (0:0).

Domaćim je nakon prošlosedmične pobjede protiv vječitog rivala Sarajeva bila potrebna nova pobjeda kako bi bili na pragu plasmana u Europa ligu, dok je Zrinjski pred ovaj meč stigao kao glavni kandidat za titulu prvaka BiH.

Utakmica nije obilovala prilikama, a dvije najbolje na utakmici je imao Željezničar. Lendrić je u prvom poluvremenu pogodio stativu, a u drugom poluvremenu kapiten Kosorić je pogodio prečku.

Ipak, mreže su do kraja utakmice mirovale, a ovaj bod mnogo više odgovara Plemićima iz Mostara koji u narednom kolu na domaćem terenu čekaju posrnuli Velež. Željezničar čeka neugodno gostovanje u Zenici kod Čelika.

Vitez je večeras slavio protov maločas spomenutog Čelika sa 1:0, dok se preostale utakmice ovog 27. kola igraju sutra.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.