20.5.2016. 17:52
0
"Ako se sastanak zakaže u 10:00 sati, svi moraju biti prisutni, Mulalić nije dobio otkaz zbog kašnjenja"
Danas je za Source.ba portal govorio Mirsad Šiljak, direktor FK Željezničar. U prvom dijelu intervjua je bilo govora o završetku sezone u BHT Premijer ligi.

Bilo je govora i o smjeni Edisa Mulalića sa mjesta šefa Stručnog štaba, kao i okolnostima koje su dovele do toga.

Bilo je također govora oko rekonstrukcije stadiona Grbavica, akciji koja traje do 31. maja ove godine kao i novonastalim problemima oko urbanističke dozvole na relaciji FK Željezničar - Općina Novo Sarajevo - SD Željezničar.

Podsjećanja radi, iako su sjajno startovali u proljetnom dijelu sezone, fudbaleri Željezničara nisu izborili učešće u Europa ligi, a serija loših rezultata je krenula nakon remija protiv Zrinjskog, nakon čega je uslijedio poraz od Čelika, te dva remija na kraju protiv Rudara i Slavije.

Mirsad Šiljak je rođen 1956. godine. Po zanimanju je diplomirani ekonomista. U profesionalnoj karijeri je radio u više privrednih društava na različitim pozicijama, a na rukovodećim pozicijama je još od 1990. godine. Za direktora Željezničara je izabran početkom 2014. godine.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.