8.9.2016. 12:22
0
"Igrali su Belgijanci utakmice protiv tri stopera pa su dobili, Antonio Conte ih nije zaustavio sa tri stopera"
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je visokom pobjedom od 5:0 protiv Estonije otvorila novi kvalifikacioni ciklus, a u pitanju su kvalifikacije za SP koje će se za dvije godine održati u Rusiji.

Dva gola postigao je nekadašnji kapiten našeg tima, Emir Spahić, dok su po jedan gol postigli Edin Džeko, Vedad Ibišević i Haris Medunjanin. Sjajnu partiju pružio je i Miralem Pjanić koji je asistirao kod nekoliko naših golova.

Danas je za Source.ba portal utakmicu protiv Estonije kratko prokomentarisao selektor bh. fudbalske reprezentacije, Mehmed Baždarević. Selektora smo upitali da li je lijek za Belgiju ono što su Antonio Conte i Chris Coleman uradili na Euru, a to je igra sa tri klasična stopera protiv belgijskih krila i napadača. Italiji i Velsu je to, očigledno, upalilo na EP u Francuskoj.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Emir Preljević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.