22.9.2016. 12:51
4
Staša Zajović iz Beograda za Source.ba: Srbija se nije odrekla ratnih ciljeva, ona nikada neće prestati sanjati o "Velikoj Srbiji"
Kako se bliži 25. septembar kada je u Republici Srpskoj zakazan referendum o Danu RS-a, sve je zaoštrenija situacija na prostoru Bosne i Hercegovine, ali i regiona.

Nakon izjava Sefera Halilovića, nekadašnjeg ratnog komandanta Armije RBiH i sadašnjeg predsjednika BPS-a, o tome kako će RS nestati za 15 dana ako dođe do rata, ekspresno su se oglasili Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić.

Državni vrh Srbije se "upecao" na izjavu čovjeka koji ne predstavlja ništa specijalno na bh. političkom nebu već duže vremena, pa su se takmičili ko će prije poslati što jasniji i konkretniji odgovor Bošnjacima u BiH.

Za Source.ba portal danas je iz Beograda govorila Staša Zajović članica organizacije "Žene u crnom", koja se osvrnula na špekulacije da li će biti rata na Balkanu, kao i na jučerašnje "bombastične" naslovnice pojedinih beogradskih medija koji su stvorili sliku kao da je Bosna i Hercegovina već u ratu.

U nastavku poslušajte šta je Staša Zajović danas rekla za Source.ba portal.

Razgovarao: Haris Ahbabović

Hoće li biti novog rata u BiH?
Da
Ne
4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.