15.3.2017. 18:47
0
Slavko Petrović u elementu: Trener Želje se samo nasmijao na potez svog igrača na travnjaku
Fudbaleri Željezničara su se plasirali u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su danas sa 2:0 pobijedili Radnik iz Bijeljine.

Trener Željezničara, Slavko Petrović, nekada je kao trener vodio upravo tim iz Bijeljine, a sa njima je prošle godine napravio najveći uspjeh u historiji kluba, kada je osvojio Kup BiH.

U nastavku pogledajte kako je Petrović ispratio pojedine momente današnje utakmice. Uskoro na našem portalu pogledajte cijeli izvještaj sa revanš meča četvrtfinala Kupa BiH između Željezničara i Radnika.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Ramiz Uzunović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.