25.4.2017. 11:02
6
"Kaže ona meni: 'Ne plešem sa djetetom'. Rekoh joj: 'Pa nisi valjda trudna?' Kad mi je zveknula šamarčinu"
Za Source.ba portal je govorio proslavljeni fudbaler Željezničara i jedan od najzanimljivijih fudbalera nekadašnje zemlje, Nikola Nikić.

Sa popularnim Nidžom smo razgovarali o brojnim anegdotama iz njegovog života i profesionalne fudbalske karijere. Neke od istih je ekskluzivno za naš portal ispričao Nikola Nikić.

Bilo je govora o Ivici Osimu, Željezničaru, fudbalu, utakmicama na Marakani, te brojnim drugim pikanterijama i detaljima. U nastavku pogledajte jedan sasvim drugačiji intervju sa Nikolom Nikićem, u jednoj opuštenoj varijanti.

Nikola Nikić je rođen u Modriči 1956. godine. U svojoj profesionalnoj fudbalskoj karijeri je nastupao za Modriču, gradačačku Zvijezdu, Željezničar, Egaleo, Aris, PAOK, Čelik i banjalučki Borac. Kao trener je vodio Modriču, Kolubaru iz Lazarevca, Žepče i TOŠK, a bio je selektor U-19 i U-21 reprezentacija BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.