17.5.2017. 17:26
10
"Na Koševu je lakše organizovati derbi. Ovo je čisti inat sa njihove strane, ali OK, kako vi - tako ćemo i mi i zdravo"
Za Source.ba portal danas je govorio nekadašnji trener FK Željezničar i najtrofejniji menadžer ovog kluba, Amar Osim.

U prvom dijelu intervjua sa Osimom smo razgovarali o njegovom poslu u Kataru, BHT Premijer ligi i promjeni sistema takmičenja, a bilo je govora i o derbiju koji dolazi u subotu.

Razgovarali smo o navodnoj ponudi Zrinjskog, fudbalu u Bosni i Hercegovini, ali i sumnjivim utakmicama iz aktuelne sezone.

Uskoro pogledajte drugi dio intervjua sa Amarom Osimom samo na Source.ba portalu.

Amar Osim je rođen 1967. godine u Sarajevu. Kao fudlbaler veći dio svoje karijere je proveo u Željezničaru. Kao trener je vodio Željezničar, JEF United i Al Kharaitiyat. Svojevremeno je bio i jedan od kandidata za selektora reprezentacije BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.