15.6.2017. 12:37
5
"Možda ćemo imati više navijača u Beču, nego u Sarajevu. Zvali su me BH Fanaticosi, dolazi 145 ljudi iz BiH"
Za Source.ba portal danas je govorio selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Bilal Šuman.

Podsjećanja radi, naša rukometna reprezentacija jučer je poražena u Sarajevu od selekcije Španije sa 19:25. Ipak, šanse da se plasiramo na EP u Hrvatskoj i dalje postoje, s obzirom da nam je u subotu potrebna pobjeda u Beču protiv selekcije Austrije.

Bilal Šuman je za naš portal govorio o narednoj utakmici koja nas očekuje, a to će ujedno biti šansa da se BiH po prvi put nađe na EP u rukometu. Do sada smo samo jednom učestvovali na SP u rukometu, dok na EP nikada do sada nismo sudjelovali. Razgovarali smo o navijačima koji se spremaju da dođu na utakmicu u Beč, ali i jučerašnjoj slaboj atmosferi u Skenderiji.

U nastavku poslušajte šta je danas za Source.ba portal poručio selektor rukometne selekcije Bosne i Hercegovine, Bilal Šuman.

Novinar: Haris Ahbabović

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.