22.6.2017. 17:58
9
"Pokušao sam imati taj mentalitet Kobeja Bryanta, ali je njega teško kopirati. Ja nikada ne bih napravio ono što je uradio Kevin Durant"
Za Source.ba portal danas je govorio bh. reprezentativac i košarkaš zagrebačke Cedevite, Džanan Musa.

U prvom dijelu razgovora sa Musom je bilo govora o pretkvalifikacijama za SP u Kini koje nas očekuju početkom augusta ove godine, a bilo je govora o selekciji BiH, Mirzi Teletoviću i Jusufu Nurkiću, kao i novom selektoru, Dušku Vujoševiću.

U drugom dijelu intervjua sa Džananom smo razgovarali o njegovoj budućnosti, sezoni u Cedeviti, a bilo je govora i o NBA ligi, te ideji da se Džanan uskoro prijavi na NBA Draft.

Džanan Musa je rođen 1999. godine u Bihaću. Bio je predvodnik kadetske selekcije BiH koja je osvojila zlato na EP u Litvaniji. Od 2015. godine igra za zagrebačku Cedevitu. Prošao je sve selekcije BiH i sada je član A košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.