10.8.2017. 15:59
1
"Hasan je mnogo bolje igrao u Bayernu nego u reprezentaciji. Mi kad se okupimo, tu smo tri-četiri dana i to je sve"
Za Source.ba portal danas je govorio nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Vedin Musić.

Sa Vedinom smo, u prvom dijelu intervjua, razgovarali o Premijer ligi BiH, klubovima koji su ovo ljeto imali nastupe u Evropi, njihovim igrama u evropskim takmičenjima i čestim smjenama trenera u bh. klubovima.

Bilo je govora i o reprezentaciji Bosne i Hercegovine, transferima bh. fudbalera tokom ovog ljeta i Hasanu Salihamidžiću, koji je postao novi sportski direktor minhenskog Bayerna.

Vedin Musić je rođen 1973. godine u Gračanici kod Tuzle. U karijeri je nastupao za Slobodu, Istanbulspor, Antalyaspor, Como, Modenu, Torino, Padovu, Pro Patriju, Arezzo i zenički Čelik. Za selekciju BiH je odigrao 45 utakmica.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.