9.9.2017. 17:58
12
"Medijima je zanimljivija Maca Diskrecija, a to je potpuno budalasto. To govori o novim Sarajlijama"
Za Source.ba portal je govorio poznati bh. glumac, Admir Glamočak.

U prvom dijelu intervjua sa Admirom smo razgovarali o povratku "Audicije". Bilo je govora o likovima, koliko su se oni promijenili, te šta je to novo što sarajevska publika može da očekuje.

Razgovarali smo i o nedavno završenom Sarajevo Film Festivalu, bh. filmovima koji su se predstavili na istom, te gostima koji su dolazili u Sarajevo.

Na kraju je bilo govora o bh. kinematografiji, glumi, pozorištu, ali i Admirovim ulogama u filmovima i serijama.

Admir Glamočak je rođen 1962. godine u Sarajevu. Glumio je u brojnim predstavama, serijama i filmovima, među kojima su "Viza za budućnost", "Audicija", "Dobro uštimani mrtvaci", "Gori vatra", "Savršeni krug", "Ljeto u zlatnoj dolini", "Remake" i sl.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

12
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.