6.10.2017. 15:23
0
"Jedva sam prepoznala Tonija Kukoča, dosta se udebljao i osijedio je. David Robinson me prijatno iznenadio"
Za Source.ba portal danas je govorila najbolja bh. košarkašica svih vremena i odnedavno članica FIBA-ine košarkaške Kuće slavnih, Razija Mujanović.

Tokom intervjua sa Razijom smo razgovarali o prijemu u Kuću slavnih u koju je primljena zajedno sa košarkaškim imenima kao što su Dušan Ivković i Toni Kukoč. Na prijemu u Genevi Razija je imala priliku da porazgovara sa nekadašnjih NBA zvijezdama, Davidom Admiralom Robinsonom i Yao Mingom.

Razgovarali smo o Razijinoj košarkaškoj karijeri, kao i sadašnjem stanju u BiH kada je u pitanju košarka. Bilo je govora o tome šta popularna Raza danas radi u košarkaškoj penziji.

Razija Mujanović je rođena 1967. godine u Čeliću. U karijeri je igrala za Jedinstvo, Dorna Godellu, Pool Comense, Detroit Shock i Ragusu iz Dubrovnika. Tri puta je proglašena za najbolju košarkašicu Evrope. Sa selekcijom jugoslavije je osvojila srebro na OI u Seulu, te srebro na SP u Maleziji. Nastupala je za reprezentacije Jugoslavije i BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.