24.10.2017. 18:31
25
Sarajlija koji se bavi modifikacijom automobila: Naša policija kad vidi takav automobil, odmah misli da je neki divljak ili trkač
Amer Miralem je Sarajlija koji se već duži niz godina bavi modifikacijom automobila, a ta ljubav živi i desetak godina od njegovog prvog zanimanja za ovu vrstu hobija, ako tako možemo da ga nazovemo.

Danas smo razgovarali sa Amerom koji je sa nama podijelio sve ono u čemu se sastoji njegov posao, ali smo pričali o njegovim putovanjima i snimanju video klipova koje redovno dijeli sa svojim pratiteljima i prijateljima na YouTubeu.

Amer je nedavno posjetio japanski Tokio, te tvrdi da je to istinski raj za sve zaljubljenike četverotočkaša, te da se tamo može vidjeti ono što se ne može vidjeti ni na jednom mjestu na Planeti.

Na njegovoj Facebook stranici "Dragon Garage" u opisu stoji:

"Misija je jasna, probuditi opet malo ovu tuning scenu na Balkanu, da se kroz klipove svi možemo povezati i družiti kao i olakšati sebi kupovinu vozila, dijelova i tuning opreme".

Amera također možete pratiti i na njegovom oficijalnom YouTube kanalu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

25
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.