7.11.2017. 15:02
2
"Navijači Borca su trčali za mnom na terenu. U nekim sredinama je bilo teško suditi, nikada nisam dobio batine"
Za Source.ba portal je govorio sekretar A fudbalske reprezentacije BiH i direktor Sektora za takmičenje u NSBiH, Elmir Pilav.

Sa Elmirom smo razgovarali o sumnjivim utakmicama tokom prošle sezone, a prije svega mislimo na utakmice Metalleghe - Olimpic i Radnik Bijeljina - Zrinjski.

Razgovarali smo o kazni za Široki Brijeg koja nije sprovedena, iako je prvobitno bilo odlučeno da zbog fašističkog ponašanja navijača Širokog, na utakmici finala protiv Kupa, Pecara bude suspendovana nekoliko utakmica.

Bilo je govora o Tanji Račić, sutkinji u ženskoj Premijer ligi, koja je u medijima žestoko isprozivala Elmira Pilava i Salema Prolića.

Na kraju intervjua, Elmir Pilav se, za Source.ba portal, prisjetio trenutaka kada je on sudio u Premijer ligi BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Emir Preljević

 
2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.