26.11.2017. 15:18
0
Manijaci otpjevali "Grbavicu", Horde zla im zviždale dok su pjevali, a igrači se uopće nisu pojavili na terenu
Vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva, koji se danas trebao igrati na stadionu Grbavica, odgođen je zbog snježnih padavina i lošeg terena.

Pred početak utakmice, Manijaci su otpjevali svoju kultnu neslužbenu himnu, pjesmu "Grbavica" od Mladena Vojičića Tife. Dok su navijači Željezničara pjevali svoju himnu, navijači Sarajeva su zviždali svojim protivnicima na tribinama.

Podsjećanja radi, utakmica je trebala biti odigrana danas od 13:00 sati, ali je nakon vijećanja sudija sa predstavnicima klubova odgođena zbog loših uslova na Grbavici izazvanim snježnim padavinama. Tačnije, sudija Irfan Peljto je odlučio da utakmica bude odgođena.

Uskoro na Source.ba portalu pogledajte preostala dešavanja sa Grbavice.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.