23.12.2017. 10:07
11
"Zašto Dino Merlin ne bi pjevao u Sarajevu i zašto ne bi bio adekvatno plaćen?! Ne shvaćam kako neko ima negativan komentar na ono što radim, a nikoga ne vrijeđam"
Za Source.ba portal je govorio poznati bh. pjevač Vahidin Nino Pršeš, kojeg dugo nije bilo na muzičkoj sceni u BiH.

Nino Pršeš se vraća u muziku, a tokom razgovora sa njim smo razgovarali o čemu se konkretno radi.

Također bilo je govora o planovima za budućnost kada je u pitanju muzika, te je bilo govora o muzici Nine Pršeša po kojoj je bio poznat prije nekih 15-ak godina.

S Ninom smo razgovarali o njegovom nastupu na Takmičenju za pjesmu Eurovizije, a bilo je govora i o prošlogodišnjem koncertu Dine Merlina za Novu godinu u Sarajevu, te ovogodišnjem koncertu Zdravka Čolića, također za Novu godinu u Sarajevu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.