1.3.2018. 18:54
4
"Nema svadbe, nema mature, nema džamije ili kuće na kojima nije napisano da će nas opet klati i ubijati"
Za Source.ba portal je govorio predsjednik Bošnjačkog pokreta, Sejfudin Tokić.

Naime, proteklih dana se pojavila informacija da će Bošnjački pokret imati svog člana za Predsjedništvo BiH na izborima ove godine, pa smo Tokića upitali da li je on taj kandidat i šta je sve spreman da uradi/promijeni ukoliko bi došao na tu poziciju.

Razgovarali smo o njegovim šansama na izborima, o kandidaturi Milorada Dodika i njegovoj eventualnoj pobjedi, kao i pobjedi Dragana Čovića.

Bilo je govora o sadašnjoj političkoj situaciji u BiH, te kritikama na račun Sejfudina Tokića da je od klasičnog ljevičara sada postao ultra desničar.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa predsjednikom Bošnjačkog pokreta, Sejfudinom Tokićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.