4.5.2018. 17:23
9
"Alisa Mutap je živi svjedok, pet doktora je reklo da nema amneziju. Ako ne pokrenu novi postupak, ja ću onda objelodaniti ime ubice"
Za Source.ba portal je govorio Muriz Memić, otac Dženana Memića, koji je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima nastradao u Velikoj aleji na Ilidži prije dvije godine.

Naime, Muriz Memić je govorio o tome gdje se trenutno nalazi sudski postupak koji se vodi zbog smrti njegovog sina, ali je pričao i o svojoj višemjesečnoj borbi da se sazna istina oko smrti njegovog sina Dženana.

Razgovarali smo o tome ko mu je sve do sada pomogao kada su u pitanju političari, kome se sve obraćao, te koji su mu političari u Sarajevu i BiH obećali pomoći.

Razgovarali smo o kontradiktornostima koje su se pojavile tokom suđenja, a također je bilo govora o tome koga Memić smatra najvećim krivcima u cijelom slučaju.

Na kraju intervjua je bilo govora o smrti Davida Dragičevića, mladića iz Banjaluke, s obzirom da je Muriz već stupio u kontakt s njegovim ocem, te se planiraju zajednički protesti.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Murizom Memićem, ocem Dženana Memića.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.