9.5.2018. 18:15
11
"Na Facebooku me prati oko 80.000 ljudi, pa mi se desi da podijelim neki svoj hal, a onda mi se javi čovjek iz Evrope ili Amerike i kaže mi: 'Kao da me gledaš, ovo mi je baš trebalo'"
Za nekoliko dana počinje mjesec Ramazan, sveti muslimanski mjesec koji traje 30 dana.

Tom prilikom za Source.ba portal je govorio Muhamed ef. Velić, poznati sarajevski imam, te imam džamije Stara Breka, koji će od 1. septembra 2018. godine biti imam u džamiji Ferhadija u Sarajevu.

Razgovarali smo o tome kako da se čovjek pripremi za Ramazan i kako da osjeti ovaj sveti mjesec.

Bilo je govora o mladim ljudima, te njihovim životnim putevima. Tokom intervjua sa Muhamedom Velićem smo razgovarali o utjecaju društvenih mreža na mlade ljude, te koliko se pozitivno ili negativno može utjecati na njih upravo putem društvenih mreža.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Muhamedom Velićem, imamom sarajevske džamije Stara Breka.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.