29.6.2018. 13:22
1
"Daj Bože da Hrvatska osvoji zlato, pa da se više prestane pričati o nama. Muči me danski stil igre koji Hrvatima najmanje odgovara"
Sinoć je završena grupna faza na 21. po redu Svjetskom prvenstvu u fudbalu koje se ove godine igra u Rusiji.

Poznati su svi parovi osmine finala Mundijala, a najveće iznenađenje je ispadanje aktuelnih svjetskih prvaka, Nijemaca, koji tako nakon svega tri utakmice (jedna pobjeda i dva poraza) odlaze kući.

Naši zapadni susjedi, Hrvati, su odradili odličan posao u grupi, gdje su pobijedili sve tri utakmice, a posebno treba izdvojiti laku pobjedu protiv Argentine rezultatom 3:0.

Hrvatska će tako u osmini finala igrati protiv Danske, a u četvrtfinalu ih najvjerovatnije očekuje veliki okršaj sa Špancima.

Danas je igru hrvatske reprezentacije na Mundijalu u Rusiji za Source.ba portal prokomentarisao nekadašnji selektor te zemlje i član one generacije hrvatskih fudbalera sa Mundijala 1998. godine, Igor Štimac.

Novinar: Haris Ahbabović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.