6.7.2018. 8:54
2
Pucali smo penale Dejanu Bandoviću: Je li nas Dejo "čitao" kao Danijel Subašić ili smo ga uspjeli svaki put prevariti
Na Mundijalu u Rusiji smo već vidjeli nekoliko utakmica koje su odlučene nakon izvođenja penala.

Golman Olimpika i nekadašnji golman Sarajeva, Dejan Bandović, kaže da su penali u igri i penali koji odlučuju o pobjedniku nakon produžetaka, dva različita svijeta.

Brojni su oni koji svojim ponašanjem pokušavaju omesti fudbalera dok šutira penal. Svako ometanje utiče na fudbalera koji šutira.

Dejo kaže da pored TV-a sve izgleda lako, ali da fudbaler koji trči cijelu utakmicu, pa mora šutirati penal, ima ozbiljan izazov ispred sebe.

Na kraju smo odlučili da Dejanu šutiramo tri penala, pa da vidimo na koji način će nas "pročitati" i koliko će nam penala odbraniti.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.