24.7.2018. 14:53
0
"Tvit Vjerice Radete o Hatidži Mehmedović je imao oko 70-80 lajkova i šerova. To su ljudi koji isto misle kao i ona"
Narodna poslanica u Skupštini Srbije i funkcionerka SRS-a, Vjerica Radeta, napisala je monstruozni tvit nakon što je objavljeno da je preminula Hatidža Mehmedović, predsjednica Udruženja "Majke Srebrenice".

Podsjećanja radi, r. Hatidža je preminula prije dvije noći na KCUS-u, nakon teške  bolesti, a tokom genocida u Srebrenici 1995. godine ubijena su joj dva sina i suprug.

"Čitam umrla Hatidža Mehmetović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi?!", stoji u skandaloznom tvitu Vjerice Radete.

Danas smo pokušali dobiti komentar iz Srpske radikalne stranke, ali su nam iz iste rekli da kolege Vjerice Radete iz SRS-a ne žele da komentarišu njen tvit, dok su za istu poručili kako se ne može javiti jer se nalazi na sjednici Skupštine Srbije.

Za Source.ba portal danas je skandalozni tvit Vjerice Radete prokomentarisao poznati bh. novinar i kolumnist, Dragan Bursać.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.