7.8.2018. 18:03
6
"U četvrtak će doći do velikih blokada na cestama, blokirat će se i političari, građani su samo kolateralna šteta. I mene su blokirali kad sam se vraćao s mora"
Borci na području Federacije BiH i dalje nisu zadovoljni onim što je do sada dogovoreno u federalnim institucijama, te su najavili nove blokade saobraćajnica i graničnih prijelaza u BiH.

Ukoliko, kako tvrde, ne bude riješeno njihovo pitanje, zbog kojeg se bore godinama, tvrde da će ponovo napraviti masovne blokade na području FBiH.

Za Source.ba portal danas je govorio Miroslav Pavlović iz Viteza, koji je voditelj Udruženja "Zaboravljeni branitelji" za područje centralne Bosne.

On je govorio o problemima boraca, šta oni traže od vlasti, a razgovarali smo i o tome da li je normalno da nekadašnji borci blokiraju obične građane ove zemlje, a ne političare koji su glavni krivci za njihovo trenutno stanje. U nastavku poslušajte šta je Pavlović danas poručio za Source.ba portal.

Razgovarao: Haris Ahbabović

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.