6.9.2018. 13:40
6
"Ima puno 'šabanskog' oblačenja u Sarajevu, mnogo je kompeksaša koji boluju od brendova, pa nose majicu na kojoj velikim slovima piše 'Armani'"
Za Source.ba portal je govorio modni stilist i frizer, Admir Ado Karišik.

Tokom intervjua sa Adom smo razgovarali o modnim trendovima koje prate Sarajlije, te smo ga upitali kako ocjenjuje oblačenje i stil ljudi u Sarajevu.

Razgovarali smo o tome kako se oblače muškarci, te šta preferiraju djevojke, a također smo ga upitali zbog čega brojne djevojke žele da izgledaju kao starleta Kim Kardashian.

Razgovarali smo o našim i regionalnim zvijezdama, njihovom oblačenju, te koliko oni imaju stila.

Bilo je govora o bradi koja je sve popularnija među muškarcima u našoj zemlji. Naš sagovornik ističe kako "ne stoji" svima brada, kako se ista mora redovno održavati, te kako je to treng za kojim uglavnom kasnimo u odnosu na ostatak svijeta.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.