9.9.2018. 11:57
2
"Šefik Džaferović je izabran kao najmanje zlo u SDA. Ako se ponovi rezultat SBB-a iz 2014. godine, onda su realne šanse da Fahrudin Radončić uđe u Predsjedništvo"
Počela je predizborna kampanja za Opće izbore 2018. godine.

Za Source.ba portal je govorio politički analitičar, Adnan Huskić, kojeg smo upitali da nam kratko prokomentariše šta bi se to moglo očekivati od ove predizborne kampanje.

Pokušali smo da napravimo malu najavu borbe za Predsjedništvo BiH, te smo Adnana upitali kakve šanse daje onim "najzvučnijim" imenima koja su se kandidovala za Predsjedništvo BiH.

Također smo ga upitali da li neka politička opcija može da bude pozitivno iznenađenje na izborima, te koja bi to stranka mogla da bude.

Na kraju smo ga upitali za komentar kakav rezultat bi se mogao očekivati od SDA na ovim izborima.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.