30.10.2018. 12:14
3
"Moje dijete je bukvalno, iz minute u minutu, u sve lošijem i težem stanju. Supruga mi je maločas rekla da su ga prebacili na intenzivnu"
Emin Erdić je jedanaestogodišnjak koji boluje od karcinoma pluća i medijastinuma, a tačnu dijagnozu nije moguće uspostaviti u BiH.

Doktori u Sarajevu nisu uspjeli da uspostave tačnu dijagnozu, a dječak se trenutno nalazi u Istanbulu, te se trenutno radi na uspostavljanju dijagnoze i na njegovom liječenju.

Danas smo razgovarali sa dječakovim ocem, Osmanom Erdićem, koji je za Source.ba portal ispričao o čemu se radi, šta se trenutno dešava sa njegovim sinom, te šta je sve potrebno kako bi se mali Emin izliječio. Cijeli razgovor s njim možete poslušati u video/phono prilogu iznad.

Dijagnostiku je moguće uraditi u bolnici u Turskoj, za što je potrebno minimalno 50.000 eura, ali vrlo je moguće da troškovi budu mnogo veći od spomenutog iznosa, pa ovim putem Source.ba portal objavljuje apel kako bismo pomogli ovom dječaku da se izliječi.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu uplate mogu izvršiti na broj računa 1861210332214633 Ziraat bank, na ime Amra Erdić, ulica Humska 19.

Također, pozivom na 17007 donirate 2 KM za malog Emina Erdića - dječaka koji je životno ugrožen.

Također, Osman Erdić poručuje da niko ispred njegove porodice nije ovlašten da ide od stana do stana kako bi prikupljao novac za njegovo dijete, kako ne bi došlo do zloupotrebe imena njegovog bolesnog djeteta.

Uključimo se svi u ovu akciju i pomozimo malom Eminu da pobijedi u ovoj teškoj utrci!

Novinar: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.