15.5.2019. 9:36
0
"Nisam htio da ga zovem, jer bi možda opet rekao da sam ometao njegov privatni život. Šta je on s tim htio da izjavi, da li je to neka prijetnja, to njega pitajte"
Za Source.ba portal je govorio MMA borac, sarajevski ugostitelj i vijećnik u Općinskom vijeću Općine Stari Grad Sarajevo, Denis Stojnić.

Na početku našeg razgovora, a što ćete i poslušati u prilogu iznad, Denis se osvrnuo na IZJAVU Jusufa Pušine za naš portal.

Tokom intervjua smo pisali o njegovom ugostiteljskom radu u Sarajevu, šta je to što ga u ovom gradu najviše nervira ili raduje, te kako reaguje na komentare na društvenim mrežama koje se nalaze pored njegovog imena.

Danas na Source.ba portalu možete pogledati cijeli intervju sa Denisom Stojnićem, a sada poslušajte njegovu reakciju zbog nedavne izjave Jusufa Pušine i njegove ostavke na mjestu predsjedavajućeg OV Općine Stari Grad.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Emir Preljević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.