6.6.2019. 16:51
0
"Ovo nije neka floskula sada, ali slabo posjećujem te derneke na Malti. Teško pitanje, ali ima i kod nas lijepih žena"
Za Source.ba portal danas je govorio nekadašnji fudbaler Slavije, Partizana, Željezničara i Spartaksa iz Jurmale, Aleksandar Aco Kosorić.

Sa Acom smo razgovarali o njegovom vremenu provedenom na Grbavici, te karijeri u domaćem fudbalu.

Bilo je govora o njegovim igrama u Latviji, te igrama za malteški Balzan za kojeg trenutno nastupa.

Razgovarali smo o uslovima u bh. fudbalu, ali i uslovima u "egzotičnim" ligama u kojima je igrao, te koliko se tamo ulaže u fudbal.

Kratko smo ga upitali gdje su bili najbolji derneci i gdje su najljepše žene, na Malti, u Latviji ili BiH.

Aleksandar Kosorić je rođen 1987. godine na Palama. U karijeri je do sada nastupao za Slaviju, beogradski Partizan, Rad, Radnički, Erbil, Željezničar, Radnik iz Bijeljine i Spartaks iz Jurmale. Trenutno igra za malteški Balzan. Upisao je i jedan nastup za A reprezentaciju BiH.

Sutra na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa nekadašnjim kapitenom Želje i bivšim reprezentativcem BiH, Acom Kosorićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.