12.7.2019. 11:00
2
"SDA pričom o ratu želi da skrene pažnju sa krucijalnih problema. Govoriti nekome da je antipatriota je uvreda, ja s ponosom ističem da sam od 18. godine bio u Armiji RBiH"
Za Source.ba portal govorio je SDP-ov zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, Igor Stojanović.

Sa Stojanovićem smo razgovarali o aktulnoj vlasti u KS, te o sve češćim verbalnim okršajima na relaciji vlast - opozicija u Kantonu Sarajevo.

Bilo je govora o najavi Bakira Izetbegovića, predsjednika SDA, da će uskoro doći do promjene vlasti u KS.

Također smo razgovarali o Kongresu SDP-a, te promjenama unutar same stranke i nesuglasicama zbog formiranja vlasti u KS.

Stojanovića smo upitali da li stranke i dalje postavljaju svoje ljude na rukovodeća mjesta javnih preduzeća u KS, da li se brže preko stranke može napredovati i doći do pozicije, te smo ga upitali o njegovom radu u firmi ZOI 84, gdje je radio kao savjetnik tadašnjeg direktora Salke Hasanefendića.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.